İZMİR / BALÇOVA - Başöğretmen Atatürk İlkokulu

Nis

6 Şubat 04.17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde, 13:27'te ise yine Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 7.6'lık bir deprem meydana geldi. Başta Gaziantep, Adana, Kilis, Osmaniye, Hatay, Şanlıurfa, Mersin, Adıyaman ve Diyarbakır olmak üzere birçok kentte hissedilen deprem, 10 kentte büyük yıkıma neden oldu.

Ülke olarak yaşadığımız bu zor günlerin bir an önce son bulmasını diliyoruz. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet; etkilenen tüm vatandaşlara acil şifalar diliyoruz.

Nis

Okulumuz Aile Birliği Başkanımız Yeliz BAYAR, İçişleri  Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU'dan Balçova İlçesi adına "En İyi Narkotik Polisi Anne" ödülünü aldı.

Nis

Okul Aile Birliği Başkanımız, Balçova İnsan Hakları Komisyon Üyeliğini başarıyla gerçekleştirdiği için Kaymakamımız  Sayın Ahmet Hamdi Usta tarafından Teşekkür Belgesi ile ödüllendirildi.

Nis

Okulumuz projesinin de geçtiği, 2022 Erasmus Okul Eğitimi Akreditasyonu (Sch) toplantısına okul müdürümüz ve müdür yardımcımız katıldı.

Nis

İlçemiz Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası 12 Ocak Perşembe günü okulumuz konferans salonunda yapıldı.Öğrencilere ödülleri ve katılım belgeleri verildi.

Nis

Balçova Kaymakamı Sn.Ahmet Hamdi USTA, okulumuzu ziyaret ederek öğrenci, veli ve öğretmenlerle biraraya geldi.

Nis

Okul aile birliğimiz okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine yönelik hediyelik eşya kermesi düzenledi.

Ekm

Erasmus+ 2022 teklif çağrısı döneminde İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yapmış olduğumuz okul eğitimi alanında akreditasyon programı konsorsiyum üyeliği başvurusu kabul edilmiştir.

Erasmus+ Programı Avrupa Birliğinin eğitim, gençlik ve spor alanlarındaki hibe programıdır. Yurt dışında eğitim, öğretim, staj, profesyonel gelişim, yaygın öğrenme temelli gençlik aktiviteleri ile kurumlar arasındaki iş birliklerini desteklemektedir. Önümüzdeki yıllarda okulumuz ile yurtdışındaki kurumlar arasında iş birliğine aracı olacak bu programa kabul edilmek bütün öğrenci ve öğretmenlerimiz için çok değerlidir. Bu program öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yurtdışında eğitim olanağı da sağlayacaktır.

Şbt

BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK İLKOKULU OLARAK 2022 ERASMUS+  OKUL EĞİTİMİ AKREDİTASYONU KONSORSİYUM ORTAKLIĞI İÇİN BAŞVURUMUZU YAPTIK.OKUL PROJE EKİBİMİZE EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ..