İZMİR / BALÇOVA - Başöğretmen Atatürk İlkokulu

Kas

Balçova ilçesi akıl ve zeka oyunları turnuvası 11 Ekim 2023 Çarşamba günü okulumuz konferans salonunda gerçekleşti.

Ekm

Cumhuriyetin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında “İzmir Zeka Oyunları Projesi(İZOP)” zeka oyunları turnuvası ‘Oyunsever İzmir’ sloganıyla hareket ederek okulumuzda yarışma düzenlenmiştir. Mangala dalında Eflin Ada UYAR birinci,Miray Erva KARALI ikinci olmuştur. Pentago dalında Kuzey OTSUP birinci, Ateş KIYMAZ ikinci olmuştur. Reversi dalında Duru YILDIRIM birinci, Gürkan Bartuğ YARDIMCI ikinci olmuştur. Öğrencilerimize 11 Ekim 2023 Çarşamba günü düzenlenecek olan ilçe yarışmalarında başarılar dileriz.

Ekm

Okulumuz 4..sınıf öğrencileri İzmir Çiğli havalimanında düzenlenen Teknofest fuarına katıldılar.Teknofest fuarında uzay ve havacılıkla ilgili gelişmeleri yakından incelediler.Hava gösterilerini izlediler ve düzenlenen etkinliklerde ve yarışmalarda yer aldılar.Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKÖĞRETİM HAFTASI İLÇE PROGRAMI 11 EYLÜL 2023 PAZARTESİ GÜNÜ OKULUMUZ BAHÇESİNDE GERÇEKLEŞTİ.

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTIMIZI 4 EYLÜL 2023 PAZARTESİ GÜNÜ KONFERANS SALONUMUZDA GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÜM ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN VE VELİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN.

Haz

Geleceğin Yazarları Projesinin 2.kez düzenlenen Kitap Fuarında okulumuz yine farkını ortaya koydu.. Öğrencilerimizin yazdığı hikayelerden oluşan kitapları sergiledikleri ve imzaladıkları bu özel günde İzmir Valimiz Sn.Yavuz Selim Köşger, İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Dr.Murat Mücahit Yentür, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Erhan Atilla ve Sn.şube müdürlerimiz standımızı ziyaret ederek öğrencilerimizi ve bizleri tebrik etti..
Emeği geçen tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

May

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde eşsiz bir galibiyet olarak yer eden Kurtuluş Savaşı'nın ilk adımı 19 Mayıs'ta atılmıştır. 19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıkmıştır ve bugün İtilaf Devletleri'nin işgaline karşı Türk Kurtuluş Savaşı'nın başladığı gün kabul edilir. 19 Mayıs 1919 tarihi, Türkiye'nin dönüm noktalarından biridir. Atatürk'ün Samsun'a ayak bastığı bu gün " Atatürk' ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" olarak kutlanmaktadır.

Biz de bayramımızı coşku ve heyecanla hazırladığımız törenle kutladık.Emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

May

Okul kermesimiz 9 Mayıs Salı günü okulumuz bahçesinde gerçekleştirilmiştir.

May

23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı velilerimizin yoğun katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı. Törenimizde harika gösteriler sergileyen öğrencilerimize, emeği geçen öğretmen ve personelimize, törenimize katılan velilerimize ve misafirlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erhan ATİLLA, okulumuza ziyarette bulundu. Öğrencilerimizin iyi bir tatil geçirmelerini dileyen Atilla, öğretmenlerimizin de bayramını kutladı.

Nis

Polonya Pila'daki işbaşı gözlem sırasında yapılan çalışmaların okulumuzdaki öğretmen ve öğrenciler tarafından görülmesi, çalışmaların yaygınlaştırılması ve örnek teşkil etmesi amacıyla Erasmus köşesi oluşturuldu.Köşede dijital araçlarla yapılan çalışmalar ve ülkeye ait broşürler sergilendi.

Nis

Polonya Pila'daki işbaşı gözlem sırasında edinilen deneyimleri, bu deneyimlerin okul ve ilçe bazında nasıl yaygınlaştırılacağı, yaygınlaştırma için gerekli dijital araç ve donanımları, bu araçların nasıl temin edilebileceğini görüşmek üzere Okul Proje Ekibi değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.