İZMİR / BALÇOVA - Başöğretmen Atatürk İlkokulu

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ OKULUMUZDA UYGULANMAYA BAŞLADI

Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Okulumuz  öğretmenleri rehberliğinde görevli öğrencilerimiz tarafından koridorlarımızda Pano çalışması hazırlandı.

Hazırlanan Panolara " Dede Korkut Hikâyeleri, yazar - eser tanıtımı, Ömer Seyfettin ve eserleri, Mevlana, Çocuk Şiirleri Antolojisi" konuları içerikli çalışmalar asıldı.

Etkinlik çalışmalarının yürütülmesinde rehberlik eden öğretmenlerimiz ve görevli öğrencilerimize teşekkür eder çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar dileriz.

19-12-2023

Yayın: 19.12.2023 - Güncelleme: 19.12.2023 13:49 - Görüntülenme: 45