İZMİR / BALÇOVA - Başöğretmen Atatürk İlkokulu

ALWAYS BE GOOD ADLI E TWINNING PROJESİ

ALWAYS BE GOOD adlı  e- Twinning projesinde görev alan okulumuz öğretmeni Senanur ÖNDER İzmir il genelinde çalışan 10 ,Yunanistan'dan 4  ve  Romanya'dan 1 öğretmen olmak üzere 15 öğretmen ile  Şubat ayında projeye  başladıklarını dile getirdi. İyi oluştan yola çıkılarak ‘ Always Be Good’ olarak adlandırılan projede,  Okulda, Afette ve Trafikte iyi oluş olmak üzere 3 temel konu üzerinde durulacak. Tanışma toplantıları, projenin logosu, projenin broşürü ,okul panoları hazırlandı ve veli izin belgeleri toplandı.  İlk çalışma olan OKULDA İYİ OLMAK konusu AKRAN ZORBALIĞI üzerine ortaklarla işbirliği içinde hikaye yazıldı, yazılan hikayenin seçilen bir sayfası sınıflarda resmedilerek ortak ürün olan e kitap hazırlanmıştır. Projenin tanıtım videosu hazırlanarak proje tanıtılmaya başlanmıştır.

Yayın: 02.04.2024 - Güncelleme: 02.04.2024 10:32 - Görüntülenme: 11